Избиването на Жени и Деца в Съвременна България зачестява

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да влезеш в дома на Жена,да я заколиш,съблечеш гола и да се гавриш с Нея е престъпление,
което изисква Абсолютно Смъртно Наказание,без значение,дали си на 17 или на 15 години!!!

Българските закони са писани от Абсолютно-некадърни Шизофреници с титли по Юридическата Наука!!!

Не е нормално да напишеш Закон, който позволява да се измъкне някой Престъпник,защото е непълнолетен и може да убие някого по Садистичен начин,който е висока летва,дори за Пълнолетните в България!!!

Избиването на Жени и Деца в Съвременна България зачестява и е равносилно по Садизъм с най-жестоките кланета на Турците върху Батак и Стара Загора!Не ме интересува Шибаните Институции,нито Хелзинкският комитет,а ме интересува Този изрод,който уби Андрея,да бъде Ликвидиран по най-жесток начин,за да усети,какво е ПРИЧИНИЛ!!!Понякога се срамувам,че съм част от Ненормално-Страхлив Народ,който няма смелост да убие свойте Мъчители от Хуманност към Тях и ако случайно Го стори,започва да изпитва разкаяние за това!

ТОГАВА ТОЗИ НАРОД,КОГО УВАЖАВА:УБИТИТЕ СИ ДЕЦА ИЛИ ТЕХНИТЕ УБИЙЦИ?????????Ако имах власт бих ликвидирал за Един месец всички Психопати за Убийства и Изнасилване в Затвора и Навън,,както и Тези,които написаха Уродливите си Закони,без да ми мигне Окото,дори и да са 200-300 хиляди!!!

Изобщо няма да изпитвам Угризение на Съвестта,защото съм Унищожил Плевелите,който Унищожават ЦВЕТЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!!ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО!!!

Mariqn Stanev, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар