Избиха овцете – мълчахме! Избиха свинете – мълчахме! Източиха язовирите – мълчахме! Горят боклука на Европа – мълчим

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Герб управляват България, така както някой африкански диктатор би управлявал територията си, но за разлика от африканският континент, където правата на хората все още са мираж, то България по документи се води страна членка на Европейският съюз.

В който явно не сме или сме само на хартия, след като нито един управник на този съюз, не се сети да попита, защо милиони българи са в Западна Европа и не искат да се прибират в родната си страна. Европейският съюз е същото като Съветският съюз и СИВ само, че си има други уж ценности като демокрация и равенство на половете.

Всичко друго си е същото като едно време, едни хора на разни позиции получават огромни заплати, огромни жилища и огромни привилегии, за да мислят разни щуротии по цял ден с които да занимават медиите, онези които само преди 30 години обявихме за четвърта власт. Интересно нали.

Само преди 30 години цяла България мечтаеше да станем Европейци, днес 80% от българите се молят нощем Русия да ни спаси за пореден път. Но пък за сметка на това всеки ден мълчим!

Избиха овцете – мълчахме! Избиха свинете – мълчахме! Източиха язовирите – мълчахме! Горят боклука на Еврпопа – мълчахме! Мълчим докато ни изтребват като нация, но пък твърдим, че сме имали славно минало, дори се стигна до парадокса хора яхнали патриотичните идеи на дедите ни, днес да се наричат политици, че и да управляват България редом до диктатора и да ни обясняват по цял ден, че те патриотите правят всичко възможно за благоденствието на България. 

Но уви само на думи, а ние само си мълчим, понеже ако вземем да говорим, може да пострадаме, може да останем без работа, може някой клошар да подпали домът ни или пък някой да ни нападне на улицата.

Все пак в България всичко е според закона, дори си имаме и МВР, което работи всеки ден и се справя както с войната по пътищата, така и с нападенията над пенсионерите в селата, но най – вече се справя с това да пази властта на диктатора и Герб.

В България си имаме поговорка мълчанието е злато, но явно за политиците, защото докато им мълчим, те стават все по-богати, все по-нагли и искат все повече и повече за себе си, а народа да се оправя както може. Има отворени граници да заминават да работят в чужбина, като не могат да се спасят тук, като не знаят как да измамят системата кой им е виновен.

Вижте политиците като Горанов, човека живее под наем, но не декларира, че плаща такъв, защото наем не плаща, апартамента бил на кръстника му.

Така де нали трябва всички да си мълчим. Затова и не се чудете, защо такива като Борисов управляват България, той е точно копие на това което сте вие, защото и той мълчи ама мълчи пред началниците в Европа, защото иначе никой не би могъл да обясни как така според същият този ЕС, за да живееш днес ти трябват поне 500 евро на месец, а в България има хора, които правят това същото с едва 100 евро.

Така де да се върнем пак в началото и да си припомним че ЕС е същото като Съветският съюз и СИВ, пак едни хора с връзки ни управляват. ама този път не в Москва, а в Брюксел…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар