Промяната Кирил Асен

Изборите са една голяма измама. Само наивниците и купените смятат, че с тях може да се реши нещо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Интересно е, че никой от парламентарните партии не коментира манипулирането на изборите. Стана ясно, че покойният Алексей Петров е заплашвал Цанков, че ако направи предаване за изборните резултати, ще му се случи нещо. Излязоха и много други доказателства. Но….

ДАНС, които иначе слухтят около саркофага на светеца в Руската църква и ни следят какво пишем във фейсбук, са приятно разсеяни в този случай. Естествено, според тях, националната сигурност не е застрашена от това, че някой /на Козяк/ подменя изборните резултати, което е престъпление по Наказателния кодекс. Или не им стиска да го кажат, защото шеф овете там са назначени от същите лица, избрани чрез престъпление.

 

И тук ще се върна към любимата ми партия. Призовават членовете и симпатизантите си да гласуват само с машини. Въпреки, че излезе информация, че точно машините се манипулират. Самият лидер ми каза, че ако не е бил машинния вот, партията му никога нямаше да влезе в парламента. И въпросът ми е – ако е наистина неудобна и опозиционна тази партия, то защо така са манипулирани изборите, че тя да е в парламента? И защо, след като се съмняват в машините, че им крадат гласове, призовават за гласуване точно с машини. Бих попитала и дали е вярно, че от една от двете големи партии са им прехвърлили няколко десетки хиляди гласа, защото имат нужда от плашило и контролирана опозиция в парламента, така че народният гняв и отпор да бъдат канализирани. И естествено, добре заплатени на единственият, който взема решенията.

Разминаването между брой население и брой избиратели прави впечатление дори на умствено увредените. Като се има предвид колко малко хора гласуват, с мъртвите души може да се избере до половин парламент или дори цял общински съвет.

Говори се вече, че големите градове са разпределени и се знае коя от големите партии кои градове ще вземе. Случайни неща няма и няма и да има. Върлите патриоти издигат неизбираеми кандидатура за кметове /то, ора нема и при тях/, но ще набутат достатъчно в общинските съвети, които след това удобно ще подкрепят важните решения на ГЕРБ. Който смята, че не съм права, да направи един прочит на решенията във Варна за период от три години назад и да види кого обслужват гласуванията. То, не че и другите са цвете, ама поне не лъжат, че ще ни спасяват.

Изборите са една голяма измама. Само наивниците и купените смятат, че с тях може да се реши нещо. Баницата е вече разпределена, като единственото сигурно е, че народът няма да има досег с нея.

Честито на наивниците! Докато има овце, ще има и кланица!

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар