Кирил Урсула

ИЗБУХВА МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ: Урсула трябва да си подаде оставката заради Кирил Петков

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гърми международен скандал с участието на Европейската комисия! Нейният председател Урсула фон дер Лайен незабавно трябва да подаде своята оставка, ако Кирил Петков казва истината.

“Това не е просто национален скандал, това е европейски скандал!

Конкретно – обещанието на Урсула фон дер Лайен към Кирил Петков да заобиколи критериите за членство в еврозоната!

Това е европейски скандал!

Представете си как ще реагират на тези грозни двойни стандарти страни като Словения, Словакия, Кипър, Малта, Естония, Хърватия и др., които платиха цялата тежка цена по въвеждането на еврото!!!

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен трябва да си подаде оставката заради тази отвратителна манипулация и потресаващо лицемерие!”, изригна в социалната мрежа писателят Александър Урумов.

Разбира се, има вероятност въздухарят Кирил Петков да си е измислял пред скандалния Национален съвет на “Продължаваме промяната”, запис от който направи Радостин Василев.

На въпросния съвет се е говорело, че за да се случи правителството между ПП-ДБ и ГЕРБ, има договорки с Европейския съюз, като съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков се е разбрал с шефката на ЕК Фон дер Лайен, че България ще влезе в еврозоната и без да изпълнява критериите.

“Тази наша българска държава е сбъдната мечта на стотици поколения българи, сънували я в робските нощи на петвековно иго.

Тази наша българска държава на нас ни е скъпоценно наследство – от дедите ни е дадена и на следващите поколения трябва да я предадем.

Тази наша българска държава днес я руши, разбива, поругава пред очите ни цялата нечиста сган, омъкнала се в парламента благодарение на технологични тарикатлъци, на системно медийно отровителство на масовото съзнание и на обществена безотговорност и неграмотност, граничещи със скотщина.

Самозабравилият се политически боклук, тези лъжци и крадци, никой няма да ги иска за съседи по лозе, защото ще го лъжат и крадат, ще му из мъкнат всичко, зрънце грозде няма да види.
Защо изобщо са допуснати в парламента?!

В светая светих на българската държава, която отдавна превърнаха в разбойнически вертеп!
Които са гласували за тях, срамуват ли се малко поне?!

Които са гласували за тях, ще гласуват ли отново за тези преднамерени злодеи, за тези изпечени лъжци и вълци в овчи кожи?! Тази наша българска държава да я опазим сме длъжни!
Ако сега ги оставим да продължат своето пъклено дело, оставяме следващото поколение без наследство”, добави още във Фейсбук Урумов, но в друга публикация.

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар