Изверга, който изнасили и опита да убие 17 годишно момиче вчера, преди това изнасилил и майка и

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Опит за убийство на 17-годишно момиче потресе жителите на Цар Калоян. 25-годишен рецидивист е малтретирал жертвата и се опитал да я запали. Момичето е било закарано в много тежко състояние в русенска болница.

След полицейска хайка извършителят е задържан близо до Разград. По думите на окръжния прокурор на града, органите на реда са спасили живота му, защото хората в градчето били готови да го линчуват.

 

Мъжът е лежал два пъти в затвора, като последния път – за изнасилване. Пуснат е предсрочно при излежаване на първата си присъда. И двата пъти той е посягал на свои родственици – първият път на леля си, майка на пострадалото момиче, и веднъж на брат си.

От Русенската болница съобщиха, че състоянието на момичето е много тежко. Според окръжния прокурор на Разград – раните й са почти несъвместими с живота. Реакциите на хората в града бяха много сериозни, чуха се закани, че ако мъжът се върне тук, ще го линчуват.

Дядото на жертвата и на извършителя каза пред NOVA, че те са първи братовчеди.

„Не знам защо го е направил. И двамата са ми внуци. Бащата на момичето, малкият ми син, е в Германия, за да работи“, сподели мъжът.

Жители на селото пък споделят, че рецидивистът е живял с майката на пострадалото момиче преди години. Тя го е съдила за изнасилване.

 

Мъжът, който беше определен от окръжния прокурор на Разград като психопат, е задържан, днес ще бъде издадено и прокурорско постановление за задържане за 72 часа. Ако деянието му бъде доказано, мъжът го очаква доживотен затвор без право на замяна.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар