Изверг! Баща преби брутално двете си дъщерички заради висока сметка за вода

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Две деца са били изведени от дома им в разградско, след като по-голямото от тях подало сигнал в кметството, че баща им ги е пребил, съобщи говорителят на ОДМВР в Разград Илияна Георгиева.

В момента децата са под опеката на социалните служби, а срещу бащата е образувано разследване за престъпление по чл. 131 от Наказателния кодекс за нанесена телесна повреда в условията на домашно насилие.

Произшествието станало в сряда вечерта, когато 35-годишнен получил сметката си за вода. Семейството му било бедно и едва свързвало двата края, а се оказало, че трябва да плаща по-висока сметка на ВиК заради по-висока консумация.

За цифрите във водомера бащата набедил двете си дъщери – на 10 и на 6 години. Ядосан се нахвърлил да ги бие и двете, с обвинения, че си играят с чешмата и са навъртели кубици вода. Каката не издържала и след боя избягала от дома си. Намерили я пред вратата си местни хора, прибрали я, нахранили я, изкъпали я, а в четвъртък сутринта я завели при селската библиотекарка.

Тя от своя страна веднага отишла с момиченцето при кмета.

Детенцето имаше белези по лицето, синини по ръцете, обадихме се в детската педагогическа стая в полицията и оттам нататък те се намесиха, разказа мъж, който, ако се съди по гласа му, още преживяваше случката с двете момиченца. Пред полицаите бащата потвърдил, че е набил децата заради това, че са навъртели голяма сметка за вода. Според местни таткото не за първи път пребивал децата си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар