Изверг! Мъж пребивал редовно бременната си жена и я карал да проституира

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Районна прокуратура – Враца е постигнала осъдителна присъда спрямо Ц.Б., обвинен за извършено от него престъпление – склоняване към проституция и трафик на хора.

В продължение на месеци – през периодите от м. ноември 2016 г. до м. януари 2017 г. и от м. април 2017 г. до края м. януари 2018 г., подсъдимият Б. склонявал към проституция О. Чрез системно нанасяне на побой жената била принуждавана да участва в съвкупления и блудствени действия в района на гр. Враца. Мъжът използвал зависимостта на пострадалата, с оглед че тя била бременна от него и не разполагала с други доходи. Всичките пари, които О. получавала за извършваните от нея развратни действия, той вземал за себе си.

Съдът е признал за виновен подсъдимият Ц.Б. и му наложил едно общо наказание от дванадесет години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване и глоба в размер на 50 000 лева. Уважени са и гражданските искове за по 10 000 лева. Присъдата може да бъде обжалвана и протестирана в законоустановения срок, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар