Христо Иванов призова за оттегляне номинациите за БНБ и започване на чисто

Известна българка поиска да се разследват всички получавали американски субсидии в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Известната българска блогърка Ирини Зикидис написа коментар в социалните мрежи по повод думите на шефката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова. По-рано тя посочи, че службите ни разполагат с данни, според които наши политици, известни журналисти, анализатори, политолози и други появяващи се в обществените медии лица, получават заплащане директно от руската държава, в размер на 4000 лева месечно, за да формират обществено мнение в полза на удобните на Руската федерация тези.

Ето какво пише Зикидис:

Одобрявам изнесената информация от г-ца Бориславова за политици, политолози, журналисти и общественици, получаващи пари от Русия. Логичната и единствено възможна следваща стъпка е да се публикуват имената на тези персони, за да им се потърси отговорност според законите на държавата.

След това е редно да се публикуват и имената на персони, получаващи грантове и хонорари от “Америка за България”, за да прокарват определени политически тези.

Нека не забравяме, че самата организация многократно е заявявала, че плаща милиони долари годишно за “гражданското общество в България”, което е различно от чудесните други каузи, които организацията финансира. Не сме толкова прости, знаем какво значи.  Националното предателство трябва да се преследва безмилостно, независимо чии интереси обслужва.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар