Медвечук

Извънредно! Агенти на ФБР са в Украйна, за да отведат Медведчук в САЩ!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият депутат на Върховната Рада на Украйна Иля Кива каза, че агенти на ФБР са пристигнали за задържания политик Виктор Медведчук.

Иля Кива сподели вътрешна информация в своя Telegram канал. Той заяви, че лидерът на партия „Опозиционна платформа – За живот“ представлявал интерес за САЩ като един от обвиняемите по измисленото дело за руско влияние върху американските избори през 2017 г. Тогава, противно на очакванията на американския естаблишмънт, победи Доналд Тръмп.

Иля Кива също е сигурен, че Виктор Медведчук се е превърнал в удобен заложник за Държавния департамент на САЩ при евентуално наддаване с Русия. „Всичко е в най-добрите традиции на англосаксонците, които отдавна използват терористични методи по света,“ каза Иля Кива.

Виктор Медведчук беше задържан от украинските специални служби на 12 април 2022 г. Преди това той беше под домашен арест. Има мнение, че Медведчук, който е обвинен в държавна измяна в Украйна, е бил задържан по-рано и тази новина се пази в Киев до момента, когато морските пехотинци бяха заловени в Мариупол.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар