Извънредно! Американска компания призна, че посредничи на българска фирма да внесе огромно количество месо от САЩ

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Американска компания днес направи шокиращо признание пред властите в САЩ, че посредничи за внос на огромно количество месо в България от страна на българска компания, която го е закупила от военовременните запаси на армията на САЩ именно чрез тяхното посредничество.

Американската компания от Ню Йорк е станала обект на проверка, заради факта, че нейни адвокати са превели огромна сума пари в бюджета на американската армия в един ден като преди това не са уведомили държавата.

Според законодателството на САЩ, за преводи на милиони евро от банкова сметка на което и дружество в страната към сметки на държавата трябва да уведомиш и да получиш разрешение за това, нещо което уви американската компания посредник или са пропуснали или просто не са изчакали идването на разрешението и са транзитирали парите към сметките на американската армия.
В случая обаче нещата веднага са били докладвани на службите и фирмата е станала обект на разследване, при което е станало ясно, че източник на парите са фирми в България, които са наели американската компания да им посредничи на територията на САЩ по сделката, както и да направи всички операции, за да стигне то до България с кораби.

източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_35.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар