Извънредно! БОЕЦ внесоха поредица от сигнали срещу Иван Гешев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Гражданско движение ”БОЕЦ” са внесли сигнали до редица институции във връзка с зам.-главния прокурор Иван Гешев и връзката му с Марио Кръковски, който е бизнес партньор на Александър Ваклин.

Материалите са изпратени до Инспектората на висшия съдебен съвет, Върховна касационна прокуратура и Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество.

Ето какво обявиха от движението:

 

Незабавно отстраняване на Гешев! БОЕЦ внесе сигнали до ИВСС, ВКП и КПКОНПИ!
„Иван Гешев трябва да бъде главен обвиняем, а не главен обвинител.“

Днес, 07.08.2019г., БОЕЦ внесохме сигнали до ИВСС, ВКП и КПКОНПИ (вх.№ Вх.№ ЦУ01/С-660/07.08.2019г. ) срещу Иван Стоименов Гешев, заместник на главният прокурор и кандидат за главен прокурор!

 

Сигналите включват данни, документи и медийни публикации на сайтовете Фрогнюз и Биволъ за връзки на Иван Гешев с Марио Кръковски, който е съдружник на Александър Ваклин – главен свидетел по делото срещу Иванчева и Петрова.

 

ГД “БОЕЦ”, Фейсбук

 

Припомняме, че в поредица от статии Фрогнюз разкри, както връзките на Иван Гешев с Марио Кръковски, който е ортак на Александър Ваклин, така и фрапиращо ниската цена, на която жената до Гешев е закупила имоти в сграда на Кръковски. Вчера стана ясно, че след проверка от страна на прокуратурата, категорично е потвърдено дългогодишното познанство и приятелски взаимоотношения на Гешев и Кръковски.

 

Днес сайта Биволъ публикува материал, в който се твърди, че жилището на жената на Гешев – Детелина Ханчева е построено от Александър Ваклин. Същото жилище е закупено от Ханчева от съдружника на Ваклин на симулативна и фрапиращо занижена цена далеч под данъчната оценка.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар