Извънредно! Бойко пребори престъността: Двойно убийство в Шумен

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Два трупа със следи от видимо насилие по тях са били открити в понеделник по обяд във вилната зона в местността “Под манастира” северно от Шумен

На мястото на инцидента в момента са окръжният прокурор Маргарита Георгиева и директорът на ОДМВР ст. комисар Ялчън Расим. Според неофициална информация главите и на двете тела били окървавени, пише Монитор.

“Днес в 13.30 при дежурния в Областната дирекция на МВР в Шумен е получен сигнал за това, че в частен имот са намерени получени две лица – мъж и жена на 75 и 68 години. В момента тече оглед.” – беше първият коментар за случая на ст. комисар Расим.

 

“Започнало е досъдебно за престъпление по чл. 116 от НК – убийство на две лица, вървят процесуално-следствени действия, разпитват се свидетели и предстоят оперативно издирвателни работи, засега нямаме заподозряно лице. Действията продължават под надзора на окръжната прокуратура в Шумен. Това е, което за момента можем да ви съобщим.” – лаконично добави и окръжният прокурор Маргарита Георгиева. Тя добави, че действително се касае за много тежко престъпление.

Убитите са семейство, мъж и жена, вилата е била тяхна, но не са живеели постоянно там. Били открити от близките им, които пък получили информация за разбита врата на имота.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар