Извънредно! Бойко Рашков готви арест за 30 мутри от глутницата на Бойко Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вътрешният министър Бойко Рашков сериозно се е заел да изчегърта изборната мафия на ГЕРБ, която от десетилетие подменя вота на народа с откраднатите от всички нас пари.

Силовият вицепремиер вече е взел и конкретни мерки срещу поредното пазаруване на избиратели – спецслужбите са съставили и оставили на бюрото му списък с 30 имена на мутри от най-близкото обкръжение на Баце, които да бъдат арестувани около изборите на 11 юли, разкри ексклузивно пред Narod.bg високопоставен източник от върха на МВР.

Сред имената били членовете на кръга „Котараците” като Александър Сталийски, който от години финансира криминалната подмяна на изборите, за да може неговият ментор Баце да държи властта в името на кражбите за милиарди.

Именно по тази причина една от касичките на шайката – Георги Самуилов – Жоро Инса, вече изчезна зад граница с посока Турция, както първо Narod.bg съобщи.

Сред мишените са още неколцина олигарси на Мутрата, с чиито финанси, откраднати чрез компрометираните обществени поръчки се плаща на изборната мафия. Според сигнала е възможно част от арестуваните да не са обвинение в опорочаване на изборите, защото за всеки от тях спецслужбите разполагат с цял каталог престъпления, останали неразследвани по време на глутницата ГЕРБ.

Кои точно от разбойниците на Бойко Борисов ще гледат слънцето през решетки – предстои да научим до дни.

Narod.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар