Извънредно! Борисов е заменил охраната си от НСО с частна фирма от наемници, която да се грижи за сигурността му.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов е заменил охраната си от НСО с частна фирма от наемници, която да се грижи за сигурността му.

 

Това потвърди източник на “Мани Мани” от службата за охрана и подчерта, че новите пазванти на Борисов са само бивши агенти на ЦРУ и Мосад, а охранта му излиза на цена между 1 и 2 милиона долара на седмица в зависимост от това, къде и кога трябва да се придвижва премиера.

Според източника ни, НСО се ползват от Борисов само за параван за пред медиите, докато всичко останало реално е поето от частните гардове, които не само че определят маршрутите на Борисов как да се придвижва, но използват много по различни методи за работа от тези на НСО. Дори по редките появявани на Борисов във Фейсбук са продиктувани именно от частната охранителна фирма, която е наета за да го пази не само от гнева на хората, но и от реални посегателства над живота му.

Тези хора са буквално експерти както в охраната така и във военното дело, а много близък човек на Борисов, който от години живее в САЩ лично е гарантирал за качествата на новите охранители.

Дали има реална опасност за живота на Бойко Борисов и дали пък служби не са прихванали някакви сигнали свързани с такова нещо все още не е ясно, но трябва да се знае, че именно използването на хеликоптер за придвижване в България в момента от Борисов е част от уговорката с новите охранители от зад океана.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар