Извънредно! Борисов е с Коронавирус! Шефката на кабинета му също!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министър-председателят Бойко Борисов е поставен под карантина, тъй като началникът на политическия му кабинет, Деница Желева, е с положителен тест за коронавирус.

Информацията е потвърдена от официално съобщение на Министерски съвет.  Информирани източници съобщиха, че Борисов има вероятност също да е заразен с коронавируса, понеже тази сутрин е почувствал леко неразположение.

От него става ясно, че “съгласно протокола на Столичната регионална здравна инспекция всички контактни лица са тествани и карантинирани тази сутрин до излизане на резултатите от пробите“.
Министър-председателят Бойко Борисов също е тестван тази сутрин, очаква се допълнителна информация за резултатите му. Ако пробата му е отрицателна карантината му ще бъде премахната.

От МС обясняват, че Желева е дала положителна проба за новия вирус след завръщането на делегацията на Борисов от Брюксел в началото на седмицата. Направени са тестове на всички служители на администрацията на Министерския съвет и на членовете на политическия кабинет на министър-председателя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар