Оставка

ИЗВЪНРЕДНО! БСП излиза на улицата – оставя в НС само 20 депутати

България, Парламент
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Парламентарната група на „БСП за България“ поиска оставката на правителството, разпускане на парламента и предсрочни избори.

Това обяви в началото на новия политически сезон председателят на групата Корнелия Нинова в изявление от парламентарната трибуна.

„Започваме тази сесия с едно сериозно обществено напрежение, с криза в правителството и нестабилност в управляващото мнозинство“, посочи тя и предложи на българските граждани разговор за промяна на системата.

Нашата парламентарна група реши – 20 души ще останат в залата и ще отстояват позициите на „БСП за България“, останалите излизаме от тук и идваме при вас, с нашето предложение, с нашата молба, с нашата готовност да ви чуем. Наистина без единение около национална кауза и доктрина, около решение за слагане на край на този преход, нищо няма да се промени, посочи Нинова.

В парламента БСП има 79 депутати.

„Ето защо, скъпи сънародници, отворени към вашите идеи, към вашия ум, към вашите емоции и труд, протягаме ръка за бъдещ модел на управление на България, който поставя различни ценности в своята основност, а те са справедливост, солидарност, равни възможности, по-добър живот за вас, национален суверенитет и българщина“, добави лидерът на опозицията.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар