Извънредно! България на бунт срещу намесата на Анкара в балотажа! Голям протест блокира Турското посолство в четвъртък, 18 ноември

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българи от цялата страна се вдигат на протест срещу намесата на Турция във вътрешните работи на България.

На редакционната поща получихме потвърждение на нашето разкритие, че Бойко Борисов и фактори в ДПС са договорили с Реджеп Тайип Ердоган рекордните 200 000 гласа от южната съседка в подкрепа на кандидата на ГЕРБ Анастас Герджиков на балотажа в неделя.

Целта на гербопитеците е „Дондуков” 2, институцията, която в мандата на Румен Радев открито се опълчи на мафиотския стил на управление на Борисов и направи възможна първата стъпка към години чаканата промяна – изхвърлянето на мутрите от управлението на България.

В мейла се казва, че има получено потвърждение от изселнически организации в Турция, до които е спусната заповед да мобилизират целия електорат в подкрепа на кандидата на ГЕРБ до немислимите двеста хиляди гласа.

В заверата участват и платените ни социолози и политолози, които всеки ден ни бият упойка през казионните медии с уверението, че Румен Радев е сигурен победител. Ефектът е предвидим – още по-ниска избирателната активност от 14 ноември. Така, де, защо да се разхождаме до урните, като генералът така и така ще победи…

Тогава влиза в действие и заговорът на Баце и Ердоган – финансираните с пачки от чекмеджетата ходещи бюлетини ще получат неочаквано надмощие и уж сигурната победа на действащия президент ще се окаже добре планирана и щедро финансирана загуба.

За да се противодейства на плана, граничещ с национално предателство, родолюбиви организации от страната организират протест в четвъртък, 18 ноември, от 17 часа пред Турското посолство на бул. „Васил Левски” №80.

На изборите в неделя научихме важен урок – Анкара се превръща във все по-силен фактор във вътрешните работи на България покрай връзките на ДПС. Изселниците, които доскоро бяха доволно лениви в дните на вот и до урните стигаха само добре платените, станаха подозрително заинтригувани от нашите избори, показа високата избирателна активност в южната съседка на 14 ноември.

Тя се дължи не само на работата на изселническите организации и на партийна агитация, но и на активната намеса на турските власти и дори турските политически партии.

Кметове на турските общини, пристигнали в Турция покрай „Голямата екскурзия”, открито агитираха за участие във вота с бюлетина за ДПС, организираха превоз за турците с български паспорти, а партийни функционери ги посещаваха на място. Новината за кандидат за президент на България от „турски произход” пък беше масово отразявана в турските национални медии.

„Нека на 18 ноември защитим президента Румен Радев от грабителите, които си намериха съюзник зад граница – елате на протеста пред Турското посолство, за да покажем, че не сме рая”, зоват родолюбивите българи в мейла до Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар