ИЗВЪНРЕДНО! Васил Иванов избухна във Фейсбук – Това е цинизъм от висша степен!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нов скандал в Центъра за развитие на човешките ресурси!

Веднага след излъчване на моето разследване за далаверите там, още на другия ден – в понеделник министърът на образованието Красимир Вълчев обяви, че негови проверки направени по-рано, потвърждават факти, показани в предаването ми, и че директорката Калканова ще бъде сменена.

И днес забележете – НАЗНАЧИ на мястото й Димка Михайлова – близка приятелка и дясна ръка на Калканова.

Преди две години Калканова поставя Димка Михайлова на поста шеф на дирекция “Контрол и мониторинг” в агенцията.

Тоест през последните 2 години Димка Михайлова е “контролирала” и “проверявала” за нередности. И не е намерила такива!

Не е намерила за нередни нещата, които ви показахме.

Как са давани милиони на НПО-та за бутафорни проект, като 120 хил. евро за “Разказване на приказки за костенурката”, “Иновациите в английската кухня” и пр.

Не е открила и кухите НПО-та. Нито това, че нейната приятелка и шефка – Калканова дарява 29 500 лева за състезание по Свободни боеве – ММА от бюджета на агенцията.

Ние открихме нарушенията като външни за тази агенция лица. Министърът потвърди, че са верни, а ДНЕС НАЗНАЧИ ЗА ДИРЕКТОР тази жена, която до вчера, като шеф на дирекцията за контрол всекидневно е проверявала бутафорните проекти, кухите НПО-та и останалите безобразия. И не е открила нищо нередно…. !?!?!?

Това е цинизъм от висша степен! Да не говорим, че същата Димка Михайлова, наред с Татяна Калканова беше другия “герой” в разследването на далаверите в тази агенция.

Мои източници от агенцията твърдят, че скандалното назначение се дължи на връзката от личен характер между министъра и Димка Михайлова, както и това, че след като Калканова беше осветена от телевизионното ми разследване, агенцията трябва да поеме неин близък човек.

Човек, който е наясно със схемите, знае кои политици зад кои НПО-та стоят и така без излишни проблеми краденето да продължи.

Васил Иванов Фейсбук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар