Извънредно! Великият Бойко Рашков намалява цената на тока у нас

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вътрешният министър на България продължава да доказва, че е най-голямото попадение в двата служебни кабинета на президента Румен Радев. Бойко Рашков към този момент изглежда като министъра, който най-много мисли за националния интерес и за българския народ.

Въпреки че не е негова работа да се занимава с цената на тока у нас, Рашков отвори този случай, тъй като вижда, че българското население търпи на практика терор в тази сфера и има основания да се намерят данни за престъпно деяние.

Бойко Рашков се застъпи за българския народ по отношение на високите цени на тока

Министърът на вътрешните работи обяви публично днес, че покачването на цената на електроенергията в България през този месец изглежда съмнително и ще бъде проверено с цялата строгост на закона. Той дори посочи, че това изглежда като предварително заложен от старото управление капан, за да може хората да се отвратят от служебното правителство, съобщи Nova.bg.

Тенденцията за увеличаването на електроенергията е в целия Европейски съюз, като се счита, че това е заради коронакризата. На фона на всичко това нито една европейска държава не оспорва тенденцията, освен България в лицето на Бойко Рашков.

Вътрешния министър не го интересува какво се случва в Европа, а защо българските граждани са принудени да плащат такива големи суми за ток. Това коментира човек от екипа на шефа на МВР.

Бойко Рашков е категоричен, че ще направи всичко възможно да поправи тази несправедливост и да занижи цената на тока до нормални граници. Това може да се случи само ако докаже плана на Борисов да изкара служебния кабинет виновен за високите цени у нас.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар