Дугина

Извънредно! Взрив уби дъщерята на идеолога на Путин в джип, в който е трябвала да бъде и той (ВИДЕО)

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дария Дугин, дъщерята на руския политически анализатор и близък сътрудник на президента Владимир Путин Александър Дугин, е загинала, след като колата ѝ се е взривила на пътя в покрайнините на Москва.

Предполага се, че взривът на Toyota Land Cruiser Prado, която Дария е управлявала, е трябвало да нарани Александър, който е трябвало да пътува с нея, но в крайна сметка е решил да вземе отделна кола.

В момента е известно, че Дария Дугин заедно с баща си са участвали в проявата „Традиция“ в Подмосковието. Малко след инцидента самият Александър Дугин се появи на мястото на трагедията.

Полицията разследва причините за инцидента разследват.

Дугин е смятан за автор на инициативата „Руски мир“, която залегна в милитаристичната и експазионистична външна политика на Кремъл.

Въпреки че не заема официален пост в правителството, бащата на Дария Дугина е близък съюзник на руския президент и дори е наричан „Распутин на Путин“.

Дъщерята на философа, Дария Дугина, е известна журналистка и коментаторка, която подкрепя руската инвазия.

По-рано тази година тя беше санкционирана от британските власти, които обвиниха 30-годишната жена, че е допринесла за онлайн „дезинформация“ във връзка с руската инвазия в Украйна.

На ултранационалистическите трудове на Александър Дугин се приписва, че дълбоко формират мирогледа на Владимир Путин и той е тясно свързан с руската инвазия в Украйна.

Идеологът и преди е изразявал подкрепата си за руската агресия спрямо Украйна и през 2015 г. беше поставен под санкции на САЩ заради предполагаемото му участие в анексирането на Крим от Москва през 2014 г.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар