ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ разбиха офис на БСП в Бургас! Започна ли предизборната война? (СНИМКИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бургаският офис на Делегацията на българските социалисти в ЕП, намиращ се на ул. “Фердинансова” 60, стана обект на посегателство.

Вандали счупили витрината с огромен камък, както и намиращия се зад нея телевизор, излъчващ рекламни клипове за работата на Делегацията, съобщава Флагман.бг.

Общинският лидер на партията Живко Господинов остро осъди посегателството и изрази надежда зад него да не стои политически съперник.

“Вандалската проява вероятно е извършена през нощта в събота срещу неделя. Днес около 16:00 ч. ми се обадиха, за да ме сигнализират за случая. Извикахме полицаи, които извършиха оглед.

Надявам се разследването да има резултат и да се установи кой е извършителят, което ще даде яснота за причините на деянието”, каза Господинов.

Според него в навечерието на предстоящите избори за ЕП подобен род провокации са недопустими за страна, изповядваща демократичните ценности. “Никакви предположения нямаме кой може да е извършителят на това грозно деяние. От 12 години подобен тип посегателство срещу БСП не помня да е имало.

Може да е просто вандалска проява, но все пак се опасяваме да няма политически мотив, тъй като в петък имахме пресконференция, на която поставихме редица въпроси и се надявам да не е засегнат нечий интерес. Хубавото е, че не се е случило в работно време, тъй като в този офис имаме отговорник – Христо Панайотов. Ако вътре имаше хора, можеше някой да пострада”, добави общинският лидер на социалистите в Бургас. В сградата няма монтирани видеокамери. От БСП в следващите дни ще поставят устройства, за да се застраховат.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар