ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ с поредната нагла атака срещу Румен Радев.

ГЕРБ, Румен Радев
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатите от ГЕРБ с нова мощна атака срещу опонентите си.

Те отговориха на президента Румен Радев, че служебното му правителство е оставило 1,6 милиарда лева и те са изчезнали.

Напоследък се разпространяват много силно фалшиви новини. 256 милиона лева е бюджетът на министерството на енергетиката, няма как да се говори за 1,6 милиарда.

Заведени са искови молби за около 3 милиона лева, от тях частично са постъпили в правителството.

Така че няма как 1,6 милиарда лева да са събрани и оставени от служебното правителство, както казва Румен Радев. Това коментира министърът на енергетиката Теменужка Петкова по повод изказването на Румен Радев от днес в Граф Игнатиево.

Нека бъдат представени документи, за да се види, че президентът казва истината. Три дни са достатъчни за това, призова Теменужка Петкова.

Не знам защо президентът реши да се намеси по тази тема, коментира и депутатът Делян Добрев.
Спадовете в енергетиката са само по времето на Орешарски. Има официална информация, която посочва, че сивата икономика в сектор “Енергетика” намалява. А тези 1,6 милиарда са огромна сума, която нито енергетиката, нито което и да е друго министерство, биха могли да съберат, посочи той.

Делян Добрев показа графика на телефона си, която доказва, че сивата икономика в сектор “Енергетика” намалява

Тома Биков призова президента да предостави до три дни документи за 1,6 милиарда лева, тъй като това е информация, която няма как да не е документиранаи със сигурност има откъде да се вземе.

Три центъра атакуват властта – първият е на Цветан Василев и близки до него журналисти, които говорят за къщи и острови. Вторите са Позитано 20, които твърдят какво ли не, включително, че няма чума и т.н. Чума има и има в стадото на баба Дора, отсече Биков. Третият център за фалшиви новини е президентството.

От там се разпространяват лъжи. Ако президентът не докаже фалшивата новина за оставени от неговото служебно правителство 1,6 млрд., ще смятаме, че той наистина е съучастник. Свързващото звено е Елена Йончева, която му беше в пресцентъра и напусна без да са посочени мотиви, тя има обща офшорка с Цветан Василев, отсече Биков.

На въпрос за отхвърлянето от страна на КЗК на покупката от страна на скандалната компания “Инерком” на енергийното дружество ЧЕЗ Теменужка Петкова и Делян Добрев отговориха, че това е решение на независим орган и няма да го коментират, предаде ПИК.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар