Извънредно! Грабителят на банката в Дупница се оказа бивш служител на МВР

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
40-годишен бивш служител на МВР се оказа грабителят на банков обир в Дупница вчера. По това време в банката не е имало жива охрана, а само паник-бутон, който е бил натиснат. Нападателят е бил уволнен преди време от редиците на вътрешното ведомство.

Мъжът се казва Крум Йорданов и е син на известен общински съветник. Той е уволнен от системата преди близо година. Преди да атакува банковия клон, той е огледал и други офиси. „Много добро момче е. Деца има, има“, каза негова съседка. Момче в съседен офис е чул изстрели и е успял да заснеме крадеца. Той бил с шапка, очила и няколко маски. Облечен бил по анцуг. В банката отишли полица и за 2 часа разкрили престъплението.

 

В момента нападателят е в ареста. Една от касиерките е затворила грабителя във вътрешно помещение, но той успял да излезе, защото стрелял. Всички са живи и здрави. Открадната сума е малка, но не се споменава.  Във Върна също е бил направен опит за грабеж и за радост е бил неуспешен.  Мъжът е от Балчик и към момента на обира е бил пиян.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар