Гълъб Донев

Извънредно! Донев обяви решение от изключителна важност за доставките на газ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Искам да сложа край на политическите злоупотреби по темата. Държавата не се ръководи с хаштагове, а с членове, алинеи и документи“, това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на днешното заседание на Министерския съвет.

В  последните дни от „Продължаваме промяната“ (ПП) се упражняват в социалните мрежи на тема енергетика именно използвайки различни хаштагове.

„Не може да се допускат злоупотреби. Още повече това да се прави за политическа употреба“, заяви още министър-председателят.

„Търсим бързи и ефективни решения за доставките на газ, но кризисният щаб ще възстанови и синхрона и добрата организация между министерствата“, категоричен бе Донев.

 

„800 милиона лева заем ще бъдат предоставени на „Бултаргаз“, като ще бъдат уточнени условията за връщането на тези пари“, допълни премиерът.

„Решението е от изключителна важност, защото заемът ще стабилизира финансово състоянието на „Булгаргаз” и ще гарантира сигурността на доставките на природен газ за предстоящия отоплителен сезон”, подчерта министър-председателят.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар