ИЗВЪНРЕДНО! Завеждат дело за сексуален тормоз срещу Пулев заради целунатата репортерка

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Победата на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев над Богдан Дину през уикенда предизвка сериозен интерес, тъй като кървавата битка предложи рядко срещана драма. Мачът обаче не слиза от медиите в САЩ заради интервюто на българина с репортерката на “Vegas Sports Daily” Джени Суши. Двамата проведоха кратък разговор, в края на който Кубрат я целуна по устата.

 

Голяма част от българите одобриха изявата на Пулев, но либералите в Щатите бяха на другия полюс. Някои дори поискаха срещу него да бъде заведено дело за сексуален тормоз. Шефът на Джени – Майк Диксън разкри, че тече разследване.

Добро утро, на 23 март 2019 година след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата.

Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злополучно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание.

Това, което се случи на г-жа Суши бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място.

Г-жа Суши е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием“, написа шефът на “Vegas Sports Daily” Майк Диксън.

Кубрат Пулев пък заяви в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, че е приятел с репортерката и затова я е целунал след интервюто.

До всички мои фенове, които може би са видели как целувам репортерка след победата ми в събота. С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах.

По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка“, написа Пулев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар