ИЗВЪНРЕДНО! Застреляха собственичка на заведение в Благоевград

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жена на 58 години е убита в Благоевград. Престъплението е станало във вход на жилищен блок в квартал Струмско.

Полицията е отцепила района, извършителят се издирва. Блокирани са всички изходи на града, съобщи Нова.

Жената се прибирала от работа около 1.00 часа през нощта.

Тя е била част от ръководството на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила.

Хората в блока смятат, че убиецът е мъж с криминално досие, който доскоро живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче той пребил момичето и оттогава полицията го издирва.

Предстои тази версия да бъде потвърдена или отхвърлена от полицията. Близките на жената се страхуват за живота си.

Жената е починала в резултат на огнестрелна рана в областта на гърдите, обясни за NOVA говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

„Според първоначалните данни е стреляно от упор с гладкоцевно оръжие и то от малко разстояние. На място има и съдебен лекар. Предстои да се назначат балистична и ДНК експертизи. Към този момент няма установен извършител. Издирва се и се надявам съвсем скоро да узнаем кой е той”, поясни Арнаудова.

По повод появилата се информация в медиите, че се издирва 40-годишен мъж във връзка с престъплението, Арнаудова обяснии, че има такова издирване, но то е във връзка с друго разследване на прокуратурата в Благоевград.

„Ще се установи дали той е извършителят на престъплението. Мъжът се издирва заради противозаконно отнемане на моторно превозно средство, собственост на дъщерята на починалата жена.

Това е и една от версиите на разследването. Този мъж е с криминално досие и е осъждан. Това разследване е започнало на 20 юли. Не се изключва и вероятността извършителят да е друг”, обясни говорителят на главния прокурор.

Стана ясно, че убитата жена е трябвало днес да дава показания в съда заради нападението над дъщеря й. Именно затова не се изключва вероятността убийството да е поради тази причина.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ИЗВЪНРЕДНО! Застреляха собственичка на заведение в Благоевград

Вашият коментар