Извънредно! Изверг с метален бокс потроши жена в столичен автобус

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жена е с тежка травма на главата, след като е пребита от циганин в автобус 111 в Люлин.

За инцидента разказа пред Столица.bg синът на пострадалата. Тя е с 6 шева на главата, след като циганинът я ударил с бокс в тила при слизане от автобуса. За нападението потвърдиха от СДВР. Полицията продължава да издирва извършителя, който до момента не е установен.

На 2 август  жената пътува в автобус 111 и района на Люлин се обръща към шофьора и го пита, защо повече от половината пътници са без маски, които са задължителни в градския транспорт в София заради епидемията от COVID-19.

Докато разговарят с шофьора, се намесва циганин и започва да я заплашва. Жената възпитано му казва, че не разговаря с него. Автобусът спира на спирка в Люлин и в момента, в който тя е на стълбите да слезе, циганинът с бокс я ударил отзад в главата, в тила. Жената пада на земята с кървяща глава, а извършителят бяга.

Случаят е заснет от камерите за видеонаблюдение в автобус 111, а записите са предадени на IX  РУ-СДВР, на чиято територия е извършено престъплението.

Първият и единственият, който помага на пострадалата жена е шофьорът на автобуса. Той слиза и отива при падналата жена, обажда се на ЦГМ и вика линейка.

Жената е откарана в болница и е зашита с 6 шева на главата. В момента тя се възстановява вкъщи, но все още е доста изплашена и шокирана от случилото се.

 

“Към момента няма задържан за случая. Продължава работата по установяване на извършителя”, коментират от СДВР пред Столица.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар