Асен Василев Лена Бориславова

Извънредно! Изтекоха някои от знаковите промени в проекто-кабинета, който Асен Василев ще предложи.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изтекоха някои от знаковите промени в проекто-кабинета, който Ася Василева ще предложи утре:

Министреството на икономика се закрива, тъй като България вече няма икономика. Вътрешните работи се поемат от самия министър-председател, защото той обича да поема вътрешно.

Финансите на държавата ще са поверени на Радостин Василев, защото тъкмо бил получил финансова инжекция от 4 милиона. Културата и енергетиката стават едно общо мега министерство, тъй като на никой няма да му е до култура зимата, а то и енергия няма да има.

Министерството на електронното управление ще бъде поверено на чат бот, тъй като емпирично било установено, че един чат бот е доста по-полезен от Божо (досегашен министър на същото, за който малцина подозират, че съществува).

Корнелия Нинова става министър на младежта и спорта, заради страстта си към ездата на по-млади жребци. Гошо Боеца става министър на правосъдието, за да се спази традицията на този пост винаги да се поставя някой особено нелеп. Създава се и Министерство на красотата, където Елена Гунчева ще бъде министър без портфейл, щото оня милион дето го взе, така и така не се побирал в портфейл.

Кирил Петков отпада от състава на МС, защото е хванат да управлява държава, след употреба на наркотици.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар