Извънредно! Изтече клип на Младен Маринов с Митко Каратиста, Стъки и мутри на Митьо Очите и Маргините (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГДБОП разследва бившия министър на МВР на ГЕРБ Младен Маринов и незаконни действия от страна на прокурори около казуса “Осемте джуджета”, разкрит от Антикорупционния фонд, заяви вътрешният министър Бойко Рашков.

Първо Narod.bg разкри, че Младен Маринов е поддържал контакти с мафиотски босове, докато е бил в структурата на МВР, за което се пазят и доказателства.

В разследването на ГДБОП стана ясно, че от Златанови са отнети 21 автомобила, като един от тях се оказва собственост за период от време на дъщерята на бившия вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов – Силвия, уточни министърът.

Рашков не посочи с име кой е “бившият министър от ГЕРБ”, но в своя сигнал Антикорупционният фонд твърди, че това е именно Младен Маринов, за което първо Narod.bg.

Неправителствената организация разполага и с “докладна записка от полицейски служител при Районно полицейско управление Несебър от 2005 г. Сигналът е без подател, но описаните в него имена и събития насочват към източник от системата на МВР, което го прави задължителен за институционална проверка”.

Според Рашков бившият министър е контактувал със собствениците на Делта гард, Митьо Очите, Маргините и други. Те са наблюдавани при свое пътуване до Слънчев бряг.

От МВР показаха и кадри, за които твърдят, че показват Младен Маринов, Стъки, приближени на Митьо Очите, приближени на Маргините, както и собственика на Делта гард, пред дискотека в курорта.

Видеото ТУК

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар