Извънредно! Има заподозрян за чекмеджето на Баце, чака се арест и обвинение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има заподозрян за чекмеджето на Баце, чака се арест и обвинение! Това пише в последния си коментар пиар експертът Радослав Бимбалов, установи Narod.bg.

Според него „виновникът”, поставил пачки евро по 500 и кюлчета злато в спалнята на премиера от СИК скоро ще бъде изобличен пред цялото общество и Баце ще блесне целият в бяло.

Ето и коментарът без никаква редакторска намеса:

ЛЕКА НОЩ

Въпросът дали Мата Хари е напъхала пачките и златото в нощното шкафче на премиера вълнува всички ни. От август насам прокуратурата твърди, че разследва този случай. Самопризнанието от страна на Борисов от онзи ден би трябвало да предизвика мълниеносна реакция от страна на разследващите органи. Само че прокуратурата сякаш не отразява това събитие.

Не ги вълнува? О, не.

Просто вече имат заподозрян и подготвят обвинителен акт. Главният прокурор лично ще отиде да го закопчае.

Без да ви шашкам, а и с риск да изпреваря ПИК, искам да ви уведомя кой е основният заподозрян за аферата с нощното шкафче.

Сънчо.

На една от снимките се вижда, че премиерът спи. Това категорично прави Сънчо заподозрян. Под наметалото си той спокойно може да скрие пачки, злато и пистолети. Освен това, като летящ социалистически продукт, Сънчо работи като дрон към президенството. Това го прави особено опасен и очаквам да бъде задържан за постоянно.

Съжалявам, деца.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар