Извънредно! И Иванчева влезе в битката за София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият кмет на столичния квартал „Младост“ Десислава Иванчева, която бе осъдена на първа инстанция за взимане на подкуп, обяви във Фейсбук, че ще се кандидатира за кмет на София на предстоящите местни избори. Нейната заместничка Биляна Петрова пък влиза в състезанието за кмет на район „Младост“. Двете призоваха за гражданска подкрепа. За да могат да се кандидатират им е нужно да съберат подписи за регистрация в Централната избирателна комисия.

Ето и част от призива на Иванчева във Фейсбук:

„Мили приятели,

НЕпослушни българи,

Отново дойде време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата подкрепа, която е безрезервна във всичко, през което преминахме. Без вас ние нямаше да съхраним силите, духа и желанието си да продължим битката за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, която тотално се самозабравя, с всеки изминал ден и ни принуждава да търсим гражданска промяна отвътре – от общините, от парламента.

Ние, двете „НЕпослушни”, въпреки, че все още сме под домашен арест, бяхме помолени от будни граждани да продължим битката си за София и България, като се кандидатираме за управлението на София, за да завършим започнатото в Младост. Аз се включвам в състезанието за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на Младост.“

Иванчева и Петрова събират подписи за регистрацията си на пазара в „Младост“ 1, до метростанцията и на метростанция „Сердика”, в подлеза от 16 ч. до 20 ч.

„За целта ще ни е нужна Вашата СПЕШНА подкрепа, чрез вашия подпис, в подписката ни за регистрация за изборите. Мандатоносител ще е подкрепящата ни ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Подписите ще се събират от нейно име“, уточнява Десислава Иванчева.

Както първо Lupa.bg съобщи още преди месец бившият кмет на столичния квартал „Младост“ Десислава Иванчева има намерение да направи своя партия. Формацията ще носи името „Непослушните“, както бе кръстен и Инициативният комитет, издигнал я за евродепутат на последните избори.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар