ИЗВЪНРЕДНО! Каракачанов да каже колко обществени поръчки са дадени на СКАТ ТВ ООД от ведомството му!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През последните дни обстановката около Обединените патриоти стана отново напечена. Нещата ескалираха, след като Волен Сидеров поиска оставката и на вицепремиера Красимир Каракачанов. За коментар потърсихме журналиста Димитър Байрактаров.

Информационна агенция „Дейли Прес“: Г-н Байрактаров, как ще коментирате исканата оставка на Красимир Каракачанов от Волен Сидеров? Има ли основание Сидеров да иска такава?

Димитър Байрактаров: Волен Сидеров знае доста неща за двамата вицепремиера и според мен в момента той прави услуга на Каракачанов с исканата оставка, но Каракачанов се прави на оригинален и дори се опитва да го иронизира, а Волен просто го спасява от огромен резил.

Информационна агенция „Дейли Прес“: Звучите някак си загадъчно! Как така Сидеров спасява Каракачанов от огромен резил?

Димитър Байрактаров: Много просто! Ето, ще ви дам пример. Колко обществени поръчки са дадени на СКАТ ТВ-ООД с мажоритарен собственик Валери Симеонов от Изпълнителна агенция „Социални дейности на Министерството на отбраната“? Ще допълня въпросът. Тези обществени поръчки за доставка на телевизионни програми ли са и за колко хиляди лева?

Информационна агенция „Дейли Прес“: Искате да кажете, че двамата вицепрмира са си раздавали обществени поръчки?

Димитър Байрактаров: Вие го казвате. Аз давам примери и задавам въпроси към Каракачанов?

Информационна агенция „Дейли Прес“: Вие сте разследващ журналист и не задавате случайни въпроси, вероятно разполагате и с документи?

Димитър Байрактаров: Да, така е. Разполагам с документи, но ако ми позволите да задам още един въпрос към Каракачанов, тъй като с колегата Николай Бареков на 28.07.2017 г. внесохме сигнал до главния прокурор за зулумите по южната ни граница- разбирайте в района на Малко Търново, но отговор не получихме! Та, въпросът ми към Каракачнов е: Какви копия от фактури са представени на 15.11.2018 г. по дело 7409/2017 г. от  СУХОПЪТНИ ВОЙСКИ БАТАЛЬОН ЗА ЛОГИСТИЧНО ОСИГУРЯВАНЕ? Дали случайно тези фактури не са издавани на фирмата Скат ТВ- ООД за нощувки в мотел „Козият рог“?

Информационна агенция „Дейли Прес“: Да не искате да кажете, че Каракачанов е прикривал сумите дадени от МО за нощувки на военни в хотела на Валери Симеонов?

Димитър Байрактаров:

Аз само питам, а те са длъжни да отговорят, защото документите са повече от любопитни! Моля ви да публикувате точно моите

въпроси, а и се надявам, че вече разбрахте защо Сидеров прави джентълменска услуга на Каракачанов?

Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар