Извънредно! Каракачанов заплашва Брисов, че ако го арестуват ще повлече и него

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министъра на отбраната Красимир Каракачанов коментира арестът на Нено Димов с думите:

Това е политическо убийство, като подчерта, че накрая нямало кой да се извини на честният и почтен човек Нено Димов.

Истината обаче е че именно Каракачанов е отговорен за назначението на Нено Димов на поста министър на “Околната среда и водите в България”, а схемата вече е ясна и на малките деца Каракачанов е взел парите на някой олигарх като Цеко Минев, Ковачки, Людмил Стойков или Валентин Златев, а може и от всички заедно, за да предложи техният човек за поста.

Техният човек естествено си затваря в последствие очите за това как се внася боклук от цял свят в България с цел да се гори в техните предприятия, за да не изпусне някой лев от далаверата Каракачанов назначава контрольор в лицето на дясната си ръка Николай Кънчев, който става заместник на Нено Димов.

Именно Кънчев е човекът който контролира вноса на боклука, а освен това пряко отговаря и за ПУДООС. Затова и сега Каракачанов е уплашен, защото ще трябва да върне парите на олигарсите след като схемата с боклука се размириса, а Нено Димов се оказа в ареста за няколко денонощия и като нищо може да започне да приказва как, къде, кога и как Каракачанов е вземал, за да бъде той министър.

Каракачанов се опитва да заплашва Борисов, че ще повлече и него, ако бъде арестуван, сиреч, че партията му няма да го подкрепи при вота на недоверие и властта щяла да отиде в БСП, а Каракачанов отново щял да дърпа конците. Всъщност ареста на Каракачанов вече е сериозен тест за Борисов.

Естествено на всички ни е ясно, че каквото е взел Каракачанов не е било отчетено и на Борисов, затова и Каракачанов в момента трепери не само за поста си, но дали и няма и той да се окаже с белезници.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар