Извънредно! Кобрата поискал от Мутрата да го направи министър на спорта

България, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Боксьорът Кубрат Пулев бил канен от лидера на хунтата ГЕРБ Бойко Борисов да стане член на мафиотската партия, но Кобрата отказал, защото държал на спортната си кариера.

Narod.bg, обаче, научи и подробности – Баце канил Кобрата не само да стане партиен член, но искал да му даде избираемо място в София и да го направи депутат.

Кубрат Пулев пък изнаглял с претенцията, че освен народен избраник, искал да поеме и спортното министерството, което си е запазена територия за Красен Кралев.

„А и не съм от хората, които обичат да козируват,“ – каза в интервю за Би Ти Ви спортистът.

По думите му в миналото Борисов първоначално спечелил неговото доверие, но впоследствие се обвързал „с хора, с които не трябваше“ и не успял „да изиграе партията шах с най-правилните ходове“ и да изведе България на правилния път.

Боксьорът беше помолен да коментира и репликата на Борисов, в която е споменато неговото име.

След като „Има такъв народ“ номинира шахматистката Антоанета Стефанова за министър-председател, Борисов каза: „Предполагам следващата партия ще извади Кубрат Пулев за премиер, това не е сериозно.“

Спортистът отговори, че и в ГЕРБ така поставени нещата не са сериозни, и би могъл да отговори и по-грубо, но ще се въздържи.

Пулев разкритикува и Слави Трифонов, който като лидер на втора политическа сила – „Има такъв народ“, според него би трябвало да се появи публично, а не да общува с избирателите си виртуално. Когато човек е несигурен, тогава не се показва, каза боксьорът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар