Извънредно! Кърджали и Хасково сериозно обмислят възможността да се отделят към Турция

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Информацията, която ще прочетете по надолу от няколко месеца е в кабинета на министър председателя и въпреки това, според запознати той не предприема никакви мерки. 

Според доклад на ДАНС и оперативни разузнавания в област Кърджали и област Хасково се подготвят референдуми за откъсване на част от територията на България в посока Турция. Според доклада на ДАНС агенти на турските служби усилено работели от години на терен в България и облъчвали населението, че трябва да приеме истината за Османската империя и да последва призива на Реджеп Ердоган за възстановяване на нейните територии. По примена на Крим в България се подготвя отделяне на част от територията и въпреки ясните доказателства за това, никой от министерски съвет не предприема никакви мерки.
На МВР и на министър председателя още през август им са предадени разработки с имената на турски агенти, които буквално подготвят всичко в България, но според действията на МВР и мълчанието на Борисов по темата е ясно, че те няма да предприемат нищо. Защо не се говори и не се предприема нищо срещу турските агенти в Родопите е попитан запознат с докладите на ДАНС висш офицер от огромно разузнаване на Европейска държава, при което Борисов се направил, че не е чул въпроса и е сменил темата.
Видно е че Борисов следва някакъв план за отделяне на част от територията на България към Турция и не защитава с нищо националният интерес, въпреки докладите на ДАНС по темата. Положението в някои градове по границата ни с Турция буквално вече граничи с нетърпимост, защото в тези градове вече дори не се чува българска реч, хората които говореха български предпочетоха да напуснат тези градове, защото въпреки сигналите им години наред никой не искаше да взема мерки.
Сега остана и последната фаза с Референдум да се отделят от България и така да сбъднат всички предсказания на Ванга и Слава Севрюкова, че ще се откъсне парче от България и след това буквално политиците в България ще си платят за всички дела през годините. Според леля Слава много политици след тези събития ще се отзоват в затвора, а България ще тръгне по нов път.
Ванга дори е стигнала по надалеч във вижданията си като буквално е споделяла, че след откъсването на парче от територията на България, народа ще полудее, а политиците ще бягат панически, а онези които не успеят да избягат ще плащат с години в затворите, за това, че са причинявали геноцид и смърт в България толкова години.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_685.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар