Извънредно! Кьовеши арестува 25 човека от бандата на Бойко – Котараците в килия до Нова година

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Така чаканата от всички справедливост за грабежите на ГЕРБ ще бъде раздадена – до края на годината 25 човека от бандата на Бойко Борисов ще бъдат арестуван и натикани в килия до старта на съдебен процес за престъпленията си на базата на издадени европейски заповеди за арест.

Безпрецедентният удар срещу мафиотската клика около бившия премиер ще се случи благодарение на новата форма на работа на европейския прокурор №1 Лаура Кьовеши с МВР, НАП и Агенция „Митници”, при която компрометираният Иван Гешев изцяло е изритан от веригата.

Така нашите служби подават сигнали до Кьовеши без знанието на нашия главен прокурор, което ще доведе и до първите арестувани от олигархичния кръг около бившия премиер от СИК.

Съвместните разследвания на нашите служби с европейската прокуратура вървят от няколко месеца и до Нова година се очакват резултатите – 25 човека около Бойко ще бъдат арестувани през Кьовеши, като сред първите в килия ще се озоват сенчестите бизнесмени от кръга „Котараците” Иван Алексиев, Богомил Гьорев, Росен Русимов и любимецът на Борисов Александър Сталийски. Дали тарторът на „Котараците” и спонсор на Гоце Първанов – Людмил Стойков ще бъде арестуван, предстои да научим.

Според данните Котараците и цялата крадлива паплач около ГЕРБ ще бъдат вкарани в килията с европейска заповед за арест на базата на цял букет от престъпления – ДДС измами, източване на акцизи, шашми с европейските фондове и пълнене на чекмеджета с парите за големите инфраструктурни проекти на България, като например магистралите „Хемус” и „Европа”.

източник:narod.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар