Извънредно! Мафията праща полиция да разпръсква хората от хипермаркетите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В Бургас пращат полиция да спре опашките в хипермаркетите.

В Бургас са категорични, че няма да допуснат това, което се случи в Пловдив

Униформени и лично комисар Неделчо Рачев – началник на Охранителна полиция в Бургас, ще следят за струпвания пред хипермаркетите, като Джъмбо, и хранителните вериги. Това стана ясно от думи на кмета Димитър Николов, който преди минути прие на бургаска територия един от фризерите, в които ще се съхраняват ваксините на Pfizer, предаде Флагман.

Съоръжението ще бъде монтирано в сградата на РЗИ-Бургас и е едно от първите две в България.

Кметът Димитър Николов, който е и ръководител на Общинския кризисен щаб в борбата с коронавируса, разкри, че тази сутрин задълбочено са обсъдени мерките, които ще се предприемат, за да не се допусне събиране на много хора в големите търговски вериги. През уикенда в социалните мрежи бяха публикувани от Джъмбо в Пловдив, които показаха как стотици се блъскат един върху друг, за да закупят коледни играчки. В Бургас са категорични, че няма да се допусне това да се случи тук.

Димитър Николов съобщи също, че започва освобождаване на леглови ресурс от Белодробната болница за лекуване на пациенти с белодробни болести. Но това не означава, че ще се намалят местата за лекуване на коронавирус, дори напротив – разширява се капацитетът на още няколко болници от днес, уточни кметът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар