Извънредно! Министерство на отбраната на Русия готви голяма пресконференция по ситуацията в Мариупол

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министерство на отбраната на Русия готви голяма пресконференция по ситуацията в Мариупол.

Кой са заловили там руснаците?
Дръжте се здраво , ето кой :

– инструктори от по водене на бой в градски условия с тактика „Жив щит от граждански лица“ . Инструкторите са израелци от ЦАХАЛ.

– старши офицери от френското военно разузнаване , които са обучавали укро-нац.батальоните в използване на противотанкови комплекси, контрабатарейни системи и аероразузнаване ( именно затова Макрон е звънял на Путин всеки ден , с молба да бъдат пропуснати неговите съграждани през хуманитарните коридори за морето и към Турция)

– сътрудници на германското разузнаване BND – които са обезпечавали контраразузнаване на фронтовата и прифронтова зона ( от тук идва и скандалното поведение на канцлера на ФРГ – Шолц)

– специалисти на британското разузнаване SIS , по известно като MI-6 .
Те не просто са стояли безучастно в Мариупол и Киев – от тях е получавал указания ръководителя на Офиса на Зеленски, Андрей Ермак, който лично курира всички кървави фейкове от Буча, Краматорск и готвещите се провокации в Ирпен и на други места в Черниговска и Сумска области.
MI-6 обезпечава и охраната на Зеленски, контраразведката в неговата Ставка, както и свръзката със световните лидери по закрити канали и спътникови свръзки.

В подземните тунели на металургичния комбинат Азовстал, сега са блокирани офицери от САЩ, Канада, Германия, Франция, Италия, Турция, Швеция, Полша и Гърция.

Американският генерал Роджер Клотие, който беше пленен от Народната Милиция на ДНР е бил проследен от ГРУ на ГЩ и СВР на Русия в Мариупол.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар