Извънредно! Мутрата би шута на Натали с прощален дар – iPhone за 3600 лева

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Случи се! ББ би шута на Натали, която изпадна в тежка депресия, която материализира в пиене и реване по кръчмите, гласи последният сигнал по сапунката „Шугър деди и неговите Мата Хари“.

Очевидец на дпрамата сподели, че ББ натирил палавницата, след като му писнало от издънките на русокосата мъжемелачка, която и без това накърнявала мъжкото му самолюбие заради позорния факт, че го направила баджанак с половин София, пише източникът на Narod.bg.

Натали тегнела като черна магия над Бойко – откато я включил в тима на Мата Хари, губел във всичко и най-вече в политиката, което в един момент ще се окаже пагубно за Шугър деди предвид все по-вероятното му изправяне пред правосъдието за грабежи за милиарди през последните 12 години.

Факт е, че откакто се радва на прелестите на вечно ухилената блондинка, ББ няма спечелени избори. Това не е случайно – според една от най-добрите и бъбриви приятелки на Наталка, окято се грижи за фризурата на Именно при мюсюлмански свещеник болярката направила черна магия за любов на ББ, твърдят познатите на мъжемелачката. блондито, скромната откъм капацитет тв водеща прибягвала до услугите не само на астролози, но и на ходжи.

Магията не обаче не действала толкова силно, колкото ѝ се искало. Доказателството дойде в събота, 27 ноември, когато Натали обикаляше столичните кръчми. На една от поредните кръчмарски спирки солидно почерпената палавница изтръгнала микрофона от ръцете на певеца и започнала да пее: „Могааааа да те наричам с имена… Бойкооооооо, мога да те накарам…..“, след което  приятелките ѝ я свалили от сцената, а тя, залитайки, се отправила към тоалентата, където дружките попивали сълзите ѝ.

ББ вече имал друга фаворитка, ридаела Наталка, за която тя подозирала отдавна, но скоро смятала да го изненада в „гълъбарника“ и сама да се убеди коя е най-новата Мата Хари.

Смазаната от раздялата шантонерка изплашила дружките си с депресивното поведение, затова те поискали да ѝ повикат такси, което да я отведе вкъщи. Наталка, обаче, пияна-заляна, яхнала джипа си, подарък от ББ, и в 3 посред нощ отпрашила ксъм дома си. Преди да ѝ бие шуга, Шугър деди подарил на блондито поседния модел на iPhone за 36000 лева. Прощалният дар станал толкова скъп на Наталито, че с него дори влизала в ефир, които за другите тв водещи било абсолютно забранено.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар