Извънредно! Налагат вечерен час в Стара Загора

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стара Загора ще бъде наложен вечерен час – от 21:00 до 05:00 часа. Изключения ще се правят за хората, които отиват на работа и за медицински нужди.

До края на деня кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще издаде заповед, с която се забранява и събирането на двама възрастни на едно място.

“В момента наблюдаваме хора, които се събират и си говорят. На никой не му е приятно, но такива са правилата. Няма как да се справим по друг начин, трябва да пазим себе си и околните. Постоянно се публикуват снимки от парковете. Явно хората не са разбрали, че е забранено”, коментира Тодоров.

Той призова хората да бъдат отговорни, а не да нарушават разпоредбите. Ще бъдат налагани глоби на нарушителите. Ще има редовни проверки в кв. “Лозенец” на лицата, за които има информация, че нарушават мерките. Контролът ще бъде засилен.

От днес ще бъдат затворени кучешките градинки. “Съжаляваме за тази мярка, но хората започнаха да нарушават правилата. Да, можеш да излезеш да си разходиш кучето, но не и да го използваш, за да обикаляш целия град”, категоричен е кметът. В заповедта ще бъде описано къде точно можеш да разхождаш домашния си любимец.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар