Извънредно! Натали разкри нова тайна на Мутрата: Много е близък със Сиелата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Натали отново шокира с откровението, че собственикът на „Сиела” Веселин Тодоров, който ББ превърна в незаобиколим фактор при всички избори, е много близък до Шугър деди и му дължал „услуги”.

В сигнал до редакционната поща получихме чат на любимката на ББ Натали Т., която без цедка на устата прави признания, които трябва да станат повод за разследване от страна на прокуратурата.

Чатейки си със своя прителка блондинката пише директно, че Весо Сиелата и ББ са приятели, даже Шугър деди лично я препоръчан на издателя за лице на календар.

„Те са много близки, така знам. И му държат услуги, така ме снимаха и мен да крася офисите”, откровена е русата палавница.

Сега започва да се изяснява цялата шашма с паниката, която ГЕРБ се опита да наложи покрай вноса на машините за гласуване от любимеца на ББ Весо Сиелата.

Последната седмица преди вота бившите управляващи от бандата на ГЕРБ биха тревога, че в склад в София има 228 изборни машини над обществената поръчка за предстоящия вот и с тези допълнителните устройства се „подготвя нов Костинброд“.

„Очилаткото“, както Натали нарича боса на „Сиела“, е поредната патерица на ББ

Техниката е доставена от „Сиела Норма“ – компанията, с която ГЕРБ работи от години и практически я наложи като незаобиколим доставчик на машините за гласуване у нас. Сега се научихме, че собственикът ѝ Веселин Тодоров – Весо Сиелата, дължал услуги на ББ, защото двамата били много близки.

„Сиела“ още в събота, 6 ноември, обяви, че 228-те машини са собственост на производителя „Смартматик“ и ще се ползват за демонстрации в Армения, Грузия и за други дейности. ЦИК реши да „задържи“ допълнителните машини, защото не е била информирана за тях, а това доведе до решение на „Сиела Норма“ да подаде сигнал до прокуратурата и жалба в съда за задържането на устройствата.

Представителят на ЦИК Емил Войнов подчерта пред Mediapool, че комисията е разбрала от полицията за допълнителните 228 устройства, след като те веднага са били задържани и отделени в контейнер, преди да бъдат вкарани в склада. Войнов подчерта, че ЦИК все още очаква от доставчика „Сиела Норма“ серийните номера на устройствата.

„Те (228-те устройства- бел.ред.) са пристигнали с ТИР, който е доставял част от другите (устройства -бел.ред.). „Сиела Норма“ са искали да си ги занесат в склад в „Овча купел“, Жандармерията ни информира, ние им казахме да не пускат машините да излизат.

Написахме и писмо до МВР, че машините трябва да се отделят, да са далеч от останалите машини. Те са ги стоварили в един контейнер в двора. В самата жалба на „Сиела“ до Административния съд в София пише, че машините са в контейнер. Така че и „Сиела“ твърди, че не са в склада“, каза Войнов.

ГЕРБ обаче не са доволни от изнесената вече информация. „Трети ден питаме какво е значението на 228 машини, складирани заедно с машините за изборния процес? Недомлъвки? Какво правят в склад, нает от държавата, под охрана на полицията. Или са за резервни части. Институциите ни се карат защо задаваме въпроси.

В ролята си на граждани ние имаме право да питаме. Когато няма отговори, няма доверие към изборния процес. Едва ли има нещо по-лошо от изборен процес, в който никой не вярва“, раздуха манипулацията зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Не се разбира защо той твърди, че въпросните 228 машини са складирани заедно с машините за изборите, след като е ясно, че дори не са допуснати до склада, а са отделени в контейнер.

Играта на гербопитеците бе да отчаят народа, че всичко е предварително опорочено, за да постигнат ниска избирателна активност, така щото назначените от хунтата 850 000 в държавната и общинска администрация да наклонят везните отново в полза на Тиквата, резюмира скандала източникът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар