Извънредно! На 2 септемрви президентът Радев влиза в парламента за специално изявление

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 2 септември, сряда, държавният глава Румен Радев ще направи обръщение към народа и Народното събрание. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Обръщението на президента ще бъде от трибуната на Народното събрание при откриването на новата сесия на парламента, която ще започне от 9.00 часа.

Днес държавният глава заяви:

“Не може проваленото управление на Борисов да води каквито и да е конституционни дебати, да продължава да управлява. Цинично е това управление, което погази Конституцията, сега да има амбицията да дарява на гражданите нова. Мисля, че българите са единни в решимостта си да отстранят тази власт, която се превърна в символ на корупцията. Това управление приключи морално и е важно час по-скоро да приключи и формално. Всичко друго е агония и подклажда повече гнева на хората.

“Категорично експертен кабинет – това ще бъде измама. При такъв режимът на Борисов ще организира изборите и пак ще ги спечели. Докато не видя категорично подадените оставки, няма да коментирам предлаганите промени в Конституцията”.

Източник: Liberta.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар