Извънредно! Нено Димов от ареста: Всички мои колеги са за тук

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нено Димов за пореден път провокира колегите си от министерски съвет днес. В профила му в социалната мрежа Фейсбук се появи надпис: “ВСИЧКИ МОИ КОЛЕГИ СА ЗА ТУК” и после беше добавено, ако има министър в България, който не е за ареста, то значи всичко в тази държава функционира нормално.

Но да си припомним през 2019 година бяха източени данните на цяла България, но Горанов не е тук. През 2019 година беше доказана корупция в ремонтите с пари от еврофондовете и тези на българските данъкоплатци, но Аврамова и Нанков не са тук. БДЖ е доказано източено, но не виждам Росен Желязков -тук. Евгени Крусев и Йорданка Фандъкова, които подмениха почти цялостно материалите в ремонта на “Графа” също не са тук.

Тук при мен не е и министъра на здравеопазването Кирил Ананиев с чието знание, частните болници източват Здравната Каса.

Не виждам и Боил Банов и Лиляна Павлова тук, заради НДК. Порожанов също го няма, няма го и Дамян Илиев единият заради чумата по свинете, другият заради къщите за гости. Цецка Цачева и тя не е тук, няма значение, че още издирват от МВР избягалият от централният софийски затвор, който чистачката гонеше.

Интересно но тук не е и Цветан Цветанов няма значение, че с доходите си няма как да си купи такъв апартамент. Менда Стоянова и племенникът и Иван Тотев бившият кмет на Герб също не са тука, явно прокуратурата в Пловдив или не може да чете, или се правят на слепи.

Интересно тук не е и шефът на митниците Георги Костов, а толкова боклук е влязъл в България без подписа и разрешение на екоминистерството, което оглавявах.

Красен Кралев и той не е тука, а как само БФС източиха през детският футбол България. Теменужка Петкова и тя не е тук и нейните заместници ги няма, няма значение, че цената на горивата една година в България са по-високи от тези в Германия.

Но най ми е интересно, защо тук не са Бойко Борисов и неговият любимци Каракачанов и Симеонов, които така завишиха договорите за американските изтребители, че и след 50 години ще теглим кредити да ги изплащаме тези тенекии.

Няма нужда да продължавам нали, на всички ни е ясно, че Нено Димов е виновен, а всички други са невинни…

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_891.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар