Извънредно! Нинова с втора корона

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Корнелия Нинова стана поредната обществена фигура, която се зарази с коронавирус. Само през тази седмица обявиха, че са с Covid-19 главният държавен санитарен инспектор Ангел Кунчев, министърката на туризма Стела Балтова, а сега и лидерката на БСП.

Новината съобщи самата Нинова късно вечерта в четвъртък в своя фейсбук профил:

„В последните дни имах много интензивни срещи с браншови организации, работодатели, синдикати, граждани, колеги. Бих искала да предупредя всички, с които съм се срещала, че от днес съм положителна с Ковид 19. Добре съм. Нямам симптоми, но ще остана под карантина и ще работя от дома. Моите срещи и участия в медии се отлагат, но кампанията на БСП продължава по предварително приетия график. Целият ни екип е мобилизиран. Винаги съм разчитала на тях и знам, че ще си свършим перфектно работата в кампанията. Успех!“

Точно преди година Нинова отново беше с Covid-19. На 30 октомври тя бе приета във ВМА София след положителен тест за коронавирус. „Добре съм. Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните и пишете. Извинете ме, че в момента не мога да ви отговоря“, написа тогава пак във фейсбук профила си Нинова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар