Извънредно! Нов запис: Най-обичам да “го вкарвам” на моите ми избиратели. Толкова са тъпи, и винаги ще ми гласуват

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Очакваната вълна от нови записи преди изборите започна да се случва.

Аудио с премиера, записано вероятно някъде в джипа (чува се шум от двигател) показва отношението му не само към европейските партньори и собствените му служители, а към самите избиратели.

“Най-обичам да “го вкарвам” на моите ми избиратели. Толкова са тъпи, и винаги ще ми гласуват, защото се нуждаят от херувим, който да следват…” – казва Борисов, след което се чува смях и кикот от поне трима души.

Очевидни смисълът на живота на премиера е “да го вкарва” на някого, и си доставя различен тип удоволствие с различни партньори.

Гаврата с избирателите изглежда най-голяма, защото реално те му дават и властта, и парите.
По-натам в разговора, Борисов разсъждава философски:

“Хората имат нужда от нещо свръхестествено, в което да вярват. Винаги имат нужда от Бог, ангел, херувим, господар. Това виждат и в мен – аз съм човекът, който може да управлява живота им по-добре от тях. И те ми се доверяват. Затова не ги интересуват нито кюлчета, нито пачки. Прощават всичко. Защото животът им е по-ценен, и те знаят, че аз им го пазя и управлявам добре. Тъпички са хората, но затова едни сме отгоре, а други са отдолу…”, добавя премиерът.
Този път в разговора не са замесени Президентът или някой от опозицията. Интересно обаче се споменават циганите, макар и косвено с една реплика:

“Имам два типа избиратели – едните, на които плащам, и другите – те ми пускат безплатно. Смешното е, че тия последните са идиотите, а се мислят за по-умни и презират другите…”

В разговора реално няма данни за престъпление, това са просто обиди към избирателите на ГЕРБ. Но вероятно говорим само за “загрявка” и мега-скандалите ще дойдат съвсем скоро…

4udoslav
08.03.2021

Ако искате да подкрепите праведното ни дело да борим мафията (bitcoin): 1FrZsEDQu7UZjJ2Fej8VntDeW9xk8zr8o

 

Източник: https://write.as/4udoslav/nov-zapis-nai-obicham-da-go-vkarvam-na-moite-mi-izbirateli

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар