Извънредно! Основната причина за ширещата се в България корупция са липсващите контролни механизми, които позволяват на властта да стои в своето русло, а не да излиза извън него, за да се облажи от позицията, която властимащите притежават.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Малко преди 16 ч. днес бе взето решение и започна евакуацията на моряците от кораба „Вера Су“, който аварира край Камен бряг. Операцията протича при много лошо време – бурен вятър и високи вълни, които дори прехвърлят кораба. Екипажът се изтегля по монтирани от бреговите власти съоръжения – т.нар. въжен тролей. Моряците първо се прехвърлят на скала, където ги поемат спасители. А след това по второ съоръжение достигат самия бряг.

Специалисти коментираха през дните по-рано, че при силно вълнение има опасност корабът да се разцепи. Все още не се знае това ли е причината за евакуацията и дали всички моряци ще се изтеглят. На кадрите се забелязват 7 души в готовност край стълбата. Към 16.30 часа бяха евакуирани 4-ма.

На брега има линейка, аварийни екипи с автомобили и разпънати военни палатки. Най-вероятно моряците ще бъдат карантинирани.

Очаквайте подробности

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар