Извънредно! Пияницата Джабазки хвърля бомбички по протестиращите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Засилено полицейско присътвие и ескалация на напрежението пред сградата на ВМРО. След като недоволстващи се сабраха пред централата на партият да поиската оставката на военния министър Красимир Каракачанов от там им отговориха с големи количества вода и обстрел.

Протестиращи разпознаха Ангел Джамбазки сред хората в сградата. По думите им портиерът е използвал в нарушене противопожарният кран, за да ги залива с вода.

Бомбичките, които са хвърляни са били твърде мощни, като едната е паднала дирекно върху главата на полицай, разказаха още очевди на бруталната агресия. Намиращите се на мястото журналисти са се разбягали след като е започнала атаката от сданието.

Едва след агресията някои от хората са решили да отидат до съседни магазини и да купят яйца с които са отвърнали, но тогава вече към тях са трагнали униформените, които са били повикани, за да бранят сградата.

 

След тази случка протестиращите се насочиха към сграда на военното министерство, където министър е Каракачанов. В момента протестиращите са блокирали “Орлов мост”.

 

“В този момент пред централата на ВМРО, замерят с бомби и димки, протестиращите… В кадър влезе и Ангел Джамбазки… Полицията го пази! ПОЗОР!”, коментират възмутени граждани в социалните мрежи.

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар