Извънредно! Плащат на роми, за да поддържат пандемията в България (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С началото на есента у нас се сложи рестарт на Ковид истерията и отново цялата страна, подобно на целия свят, заговори за коронавируса. Броят на заразените става все по-голям с всеки изминал ден, както и на починалите.

 

Измама с пика на коронавируса

Скандално видео, публикувано във Фейсбук, обаче поставя въпроса дали пикът на вируса е реален или всичко е манипулирано. Видеото е направено от минувач, който е заснел с телефона си дълга опашка от хора пред медицински център. Те се редят, за да се изследват за коронавирус, а тълпата видимо е съставена от хора от ромски произход.

Авторката на видеото твърди в социалната мрежа, че от 6 сутринта всеки ден се вижда от терасата й в столичния квартал „Бенковски“ струпване на хора пред медицинска лаборатория. Те били на брой около 100 и това е всяка сутрин.

Коментарите под публикацията й изказват подозрения, че някой плаща на тези роми, за да се тестват за Ковид-19 и целта е да излязат положителни и по този начин да се държи висок ръстът на заразените у нас.

коронавирус
Плащат ли на ромите да се тестват за коронавирус?

Вече немалко медицински лица изказаха тезата, че PCR тестът не може да установи наличие на Ковид0-19 в организма. Други пък твърдят, че той е направен така, че в 90% от случаите да излиза положителен.

Истината е, че създателят му Кари Мълис, който почина преди година, е направил изобретението си, заради което взима Нобелова награда през 1993 г., за разпознаване на ХИВ. Той самият не е вярвал, че чрез него може да се улови коронавирус.

Оставяме ви със скандалното видео!


Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар