ИЗВЪНРЕДНО! Полицайка, разследвала ГЕРБ и Тотев в Пловдив, се “самоуби”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Изключително съвестна полицайка в Икономическа полиция, и добра майка, без семейни проблеми, се “самоуби” изненадващо като скочи от 12-я етаж.

Изостави 2 деца на произвола на съдбата. Дори им написала “бележка”, в която обяснява мотивите си…

Всичко отново смърди на знаете какво.

Още повече, че жертвата Ивелина Беренска е работила в Икономическа полиция в Пловдив. Т.е. разследвала е основно далаверите на кмета Иван Тотев и на герберската шайка в града.

Под тепетата е известно, че друг сериозен бизнес, освен контролирания от ГЕРБ, няма. Или си част от шайката, или те няма.

Всяко възможно икономическо престъпление би било свързано с мутрите, следователно ако тя си е вършела добре работата (както твърдят колегите и), значи е разследвала ГЕРБ.

Била е изключително съвестна в работата си, винаги усмихната и добронамерена към всички.

Никога не е споделяла да има любовни драми. В последно време била доста болна и колегите й били много притеснени за нея, споделиха те пред БЛИЦ.

Ивелина е оставила предсмъртно писмо, с което се сбогува с двете си деца си и обяснява причината за постъпката си. Надявала се, че ще я разберат и простят.

Точно такива писма оставят и при мафиотските убийства. Не е ясно дали изобщо са писани от “самоубиеца”. Но като има писмо, обикновено самоубийството се счита за доказано, и не се разследва нищо. Т.е. в случая няма да търсят дори извратен циганин, когото да обявят за виновник.

Безжизненото тяло на младата жена бе открито пред Малкия гигант в Кършияка минути след 7 часа сутринта.
Дълго време е била в болнични, лежала е и в болница. Наскоро се е върнала на работа. Колегите на Ивелина са потресени от решението й. До момента няма данни тя да е споделяла с някого, че обмисля да сложи край на живота си.
Полицайката е от Северна България, живеела е в известния в Пловдив “блок на Гиганта” на квартира.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар