Извънредно! Правят министерство на ремонта, ще го оглави Лили Павлова!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Всички се чудят къде отива Лиляна Павлова след като и закриха и без това ненужното за България министерство на така нареченото европредседателство на България, през което за пореден път Герб и фирмите им, “усвоиха” стотици милиони левове, за сметка на българският данъкоплатец.

Според самата нея, може би щяла да се върне в Парламента, но това не е истината.

Истината е че Бойко Борисов е решил вече да затвори кръга и след като приближените им фирми направиха куп поразии, докато крадяха пари изпълнявайки обществени поръчки и вече всички гаранционни срокове изтекоха, трябвало да се направи министерство на ремонта. Според всички в министерски съвет и Герб, най – подготвена за поста била именно Лиляна Павлова като бивш регионален министър по времето на който ударно се строяха пътища и магистрали, детски площадки и фитнеси на открито в селата с най – млади 60 годишни жители, както и стадиони в населени места с по 100 – 150 човека.
Тя и без това познавала всички в сектора, а приятелите и в Камарата на Строителите в България, щели да правят по ниски оферти за ремонти, само като чуят името и. Пък и парите за ремонтите нямало да идват само от държавният бюджет, този път щели да участват и общините, понеже Герб може и да са дали парите за проектите, но от Европа нямало пари да се поддържа всичко, което неблагодарните българи трошали умишлено, като пример е посочен ремонта на улица “Граф Игнатиев” в София, където ограничителите покрай трамвайните релси вече се сменяли трети път, защото постоянно някой пиян софиянец ходил и умишлено ги рушал.
Според Бойко Борисов, само едно министерство на Ремонта, което ще се занимава с ремонта на ремонтите и новопостроените неща от Герб, ще бъде гарант за прозрачност и честност как се изразходват парите на българските данъкоплатци, а Лиляна Павлова като доказан екперт и с опита си покрай европредседателството бързо ще направи нещата по европейски в България и милионите, които от Герб “усвояват” няма да са пари хвърлени на вятъра, така както години наред го правеха БСП и ДПС докато управляваха България. Дори един тунел на “Хемус” не можаха да ремонтират като хората е коментирал още Бойко Борисов, но парите ги няма, защото така работят комунистите.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_491.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар